ROLL OR BOWL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roll or Bowl Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 9:34 Eten was mooi op de aangegeven tijd afgeleverd en kwaliteit was prima, maar het was niet erg warm. Bij een van de gerechten aangevinkt dat we géén hot sauce wilden (ook terug te zien op de bon) en gerecht zat toch vol met hot sauce!
22 dec 2023 om 19:17 Eten was koud en bevatte geen guacamole wat wel was besteld en extra voor was betaald 2x. Niet wat we van eerder gewend waren.
21 sep 2023 om 13:54 Order came very late without one roll included.
8 mei 2023 om 21:42 Het eten was lekker. Licht pitje er in, waar ik een beetje bezorgd over was aangezien mijn vriendin niet tegen heet eten kan, maar ze vond het heerlijk. Niet helemaal heet meer, maar het was ook wat ver rijden voor ze, dus ach.. Toch 5 sterren.
15 apr 2023 om 6:41 I ordered 2hrs in advance still it is delivered very late. Kids had to wait very long with hunger. After long wait, food is delivered but wow what a taste, we throw it and ended eating bread from home. Not again! Even single star is not worth.
13 apr 2023 om 6:28 Eten was koud
10 dec 2022 om 5:20 Reasonable delivery time and the food was great. Good value too
22 nov 2022 om 20:57 vlees gebakken in oude zwarte olie, afschuwelijke bittere smaak. geld weggegooid, eten oneetbaar.
9 nov 2022 om 11:44 Levering klopte niet. I.p.v 3 bakjes ontving ik er 2 Erg slordig...!! Mag eigenlijk niet gebeuren. Personeel beter instueren..!
4 nov 2022 om 15:42 4 van de 5 drankjes niet afgeleverd, eten was goed op smaak maar lauwwarm. Levertijd ook bizar lang. Vriendelijke bezorging, maar kapotte tassen.
5 sep 2022 om 20:07 Lekker eten.Niet teveel soppige saus.Goeie porties.Levering sneller dan aangegeven werd nl 80-120 min. Maar werd dus ong.een uurtje.Vriendelijke bezorger.
23 aug 2022 om 20:39 Eten is heerlijk. Bezorging helaas pas na bijna 2 uur