ROLL OR BOWL EINDHOVEN

ROLL OR BOWL EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 172 beoordelingen
4 sep 2021 om 18:58 Het was veruit koud. De smaak ging wel maar moest echt eerst in de magnetron worden opgewarmd. En dat is jammer, want een warme sla is echt niet lekker. Ik zeg “een zesje”
25 aug 2021 om 19:35 Het was weer heerlijk, zoals ik het ken. Ik vond het wel wat aan de koude kant, bezorgen met aluminiumfolie eromheen zou misschien kunnen helpen.
15 aug 2021 om 22:09 Eindelijk iets anders dan pizza. En dan ook nog betaalbaar en, zeker niet onbelangrijk, erg lekker. Het had echter wel wat warmer mogen zijn. Al met al een prima maaltijd van kwaliteit met een goede smaak.
1 aug 2021 om 22:03 Op tijd.. lekker voldoende
14 jul 2021 om 20:05 It’s so painful to write this review because I was such a fan! The food was so bad! The chicken had no flavor, only burnt over cooked flavor. Not even enough salt. Why would you call this Latino? This didn’t even taste TEXMEX. I’m so disappointed…
12 jul 2021 om 21:56 Food arrived cold and with missing ingredients
19 jun 2021 om 1:06 Het eten was niet warm, maar wel lekker. 100min vind ik te lang.
8 jun 2021 om 12:40 De bakjes guacamole van €3.60 waren eigenlijk gewoon 4 grote stukken avocado die nog niet rijp waren. De latin chicken roll was voor 1/3e alleen ijsbergsla, de rest was wel erg lekker.
7 jun 2021 om 20:26 1:45u gewacht, bestek gevraagd 1 stuk gekregen ipv 3...
30 mei 2021 om 0:33 5/10, matig. Niet warm en steak was taai.
26 mei 2021 om 22:00 The food was amazing. The waiting time a bit too long though. But overall I'll be happy to order again
15 mei 2021 om 20:57 Heerlijke poké bowls, maar de nacho’s (zak chips met twee cupjes) zijn een aanfluiting.